Відвідування IX Міжнародної спеціалізованої виставки «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2016»

IX Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2016» – ключова подія на території України в області ефективного використання паливно – енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбулася в м. Києві 8 – 10 листопада 2016 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику. Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності).

         Україна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії та «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезну зацікавленість у професійного товариства, інвесторів і широкого кола фахівців.

         Відвідали даний захід і викладачі кафедри електротехнічних систем та магістри спеціальності 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».