Студенти та викладачі кафедри відзначили День ФЕТР

Сьогодні 23 листопада студенти та викладачі ФЕТР відсвяткували День народження ФАКУЛЬТЕТУ ЕЛЕКТРОННИХ ТЕХНОЛОГІЙ І РОБОТОТЕХНІКИ.

    На захід з привітаннями завітав ректор університету Олег Григор, він зазначив, що робототехніка та електроенергетика – це сучасні і актуальні напрямки, які цікаві дітям та студентам. Також було відмічено, що за програмою розвитку Черкаської державної обласної адміністрації, дані напрямки додатково фінансуються у зв’язку з недостатньою кількістю висококваліфікованих кадрів.

    Зі словами привітання з нагоди дня ФЕТР завітав декан ФЕТР Артем Гончаров, він також зазначив:На сьогоднішній день, факультет святкує 28 річницю із дня створення. На факультеті працює висококваліфікований професорсько-викладацький склад. Кафедри ФЕТР мають потужну новітню матеріально-технічну базу та звісно, талановитих студентів.

   Студенти-активісти ФЕТР організували цікаві заходи до цього дня: святковий концерт, де прозвучали пісні, привітання, були розіграні цікаві театралізовані сценки; різноманітні конкурси; розіграш безпрограшної лотереї та сертифікатів. Кількість бажаючих взяти участь або просто бути глядачами свята була дуже велика.

    Глядачі були щиро вдячні всім учасникам святкового заходу за веселий настрій, за талант, за те тепло й душевні почуття які вони подарували присутнім.