Захисти магістерських робіт 2018

Відповідно до графіка навчального процесу підготовки фахівців ОС «Магістр» з 05.06. по 08.06.2018р. на кафедрі електротехнічних систем ЧДТУ в навчальному корпусі №2 відбулися захисти магістерських робіт студентів зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

  Екзаменаційна комісія під головуванням головного інженера відокремленого підрозділу “Черкаські магістральні електричні мережі” ДП НЕК “Укренерго” Проценка А.І. та членів комісії: к.т.н., професора, завідувача кафедри електротехнічних систем Ситника О.О., к.т.н., доцента Самойлика О.Вта к.т.н., доцента Ткаченка В.Фуважно заслухали доповіді магістрантів, розглянули представлені презентації, а також детально ознайомились із магістерськими роботами над якими працювали студенти випускних груп денної та заочної форм навчання протягом певного періоду часу відведеного на відповідні дослідження в даній сфері.

   Слід зауважити, що магістерські роботи зорієнтовані на дослідженні та обґрунтуванні певних процесів в галузі електроенергетики, автоматизації, електропостачання та енергозбереження.

   З темами магістерських робіт можна ознайомитися тут

   Сподіваємось, що нові дослідження і розробка нових ефективних електротехнології та електросистем будуть впроваджені в багатьох підприємствах, виробничих структурах та об’єктах Черкаської області та інших областей.