На кафедрі електротехнічних систем відбулися захисти випускних бакалаврських робіт

3 11.06 по 15.06 на кафедрі електротехнічних систем відбулися захисти випускних бакалаврських робіт студентів академічних груп ЕСЕ-45, СКЕСЕ-69, ЗЕСЕ-34.

   Роботи виконані на актуальні теми для електроенергетичногого комплексу Черкаської області та інших регіонів України. З темами можна ознайомитися тут.

   Захисти пройшли на високому рівні, а роботи викликали великий інтерес у голови екземанаційної комісії – головного інженера відокремленого підрозділу “Черкаські магістральні електричні мережі” ДП НЕК  “Укренерго” Проценка А.І. Він відзначив, що молоді фахівці володіють актуальною інформацією у сфері електроенергетики та отримали високий рівень теоретичної підготовки та практичних знань протягом навчання в університеті.

   Колектив кафедри електротехнічних систем вітає студентів з успішним захистом і бажає своїм випускникам успіхів у навчальній та професійній діяльності, а також запрошує продовжити подальше навчання за ОС «Магістр» у стінах нашого університету за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

   З правилами прийому у 2018 році на ОС «Магістр» можна ознайомитися тут