Вручення дипломів студентам-магістрам

 Сьогодні в ЧДТУ відбулось урочисте вручення дипломів за ступенем вищої освіти «Магістр» Святкова атмосфера, яскраві емоції, драйвова музика, неймовірні букети квітів і кольорові кульки – все це чекало на випускників-магістрів 2019.

   Випускники кафедри електротехнічних систем факультету електронних технологій і робототехніки нарешті отримали омріяні дипломи магістра. Ректор ЧДТУ Олег Григор на урочистостях особисто привітав дипломованих магістрів зі знаменною подією в їхньому житті.

   Завідувач кафедри електротехнічних систем також поздоровив магістрів. Він побажав їм успіху у починаннях, професійного ствердження та вдалої самореалізації. І головне, щоб випускники ніколи не забували свою Альма-матер – рідний університет, який допоміг їм стати на крок ближче до своєї мрії.

   Привітання випускникам висловив також, виконуючий обов’язки декана ФЕТР Андрій Чорній. Він побажав молоді нових вражень і перемог, наснаги, завжди прагнути до нових знань, а також, щоб здобуті знання в університеті неодмінно допомогли досягнути бажаної мети!