На кафедрі електротехнічних систем відбулася науково-практична студентська конференція

16 квітня на кафедрі електротехнічних систем ЧДТУ відбулася студентська науково-практична конференція присв’ячена «Дням студентської науки». Всього на конференції було представлено 35 доповідей. У числі доповідачів були як магістранти, так і студенти бакалаврату, які незважаючи на невеликий досвід дослідницької діяльності і публічних виступів, представили дуже цікаві повідомлення та деякі з них навіть зайняли призові місця.

   Переможцями конференції стали:

І місце: студент групи ЕСЕ-082 Наливайко О.О. Тема доповіді: «Дослідження енергетичних характеристик роботи асинхронного двигуна в режимі генератора» (керівник доцент Протасов С.Ю.).

ІІ місце: студент групи ЕСЕ-082 Скринський С.В. Тема доповіді: «Використання гібридних систем відновлюваної електроенергетики для віддалених споживачів малої потужності» (керівник доцент Протасов С.Ю.).

ІІІ місце: студент групи ЕСЕ-72 Руденко А.Г. Тема доповіді: «Застосування нанотехнологій в енергетиці» (керівник старший викладач Кисельова Г.О.).

   Нагородження переможців студентської конференції відбудеться 18 квітня о 15.00 на науково-просвітницькому заході «Науковий пікнік ЧДТУ» (місце проведення – сквер навпроти Черкаської облдержадміністрації), де також будуть представлені: виставка науково-технічної творчості та досягнень студентів ЧДТУ (презентації діючих макетів інструментів, приладів, програмних рішень тощо).