На кафедрі електротехнічних систем розпочалися захисти кваліфікаційних робіт бакалавра

На кафедрі електротехнічних систем розпочалися захисти випускних кваліфікаційних робіт бакалавра за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

   Екзаменаційну комісію із захисту кваліфікаційних робіт очолив заступник начальника служби релейного захисту та автоматики ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Тяктєв. До складу комісії увійшли також завідувач кафедри, професор Олександр Ситник, доценти кафедри Олександр Самойлик і Валентин Ткаченко, секретар – старший викладач, к.т.н. Інга Семко.

   Кожен із студентів підготув кваліфікаційну роботу бакалавра, як самостійну закінчену працю, що є кінцевим інтегральним продуктом теоретичної і практичної підготовки фахівця впродовж всього терміну навчання у ЧДТУ.

   Члени екзаменаційної комісії після обговорення змісту пояснювальних записок, графічного матеріалу і результатів захисту відзначили достатній рівень фундаментальної, загальнотеоретичної та спеціальної підготовки випускників, що дозволило ухвалити рішення про присвоєння їм кваліфікації «бакалавр» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

   Вітаємо «бакалаврів» і бажаємо успішного складання вступних випробувань до магістратури нашого університету.