На кафедрі відбулося установче засідання “Клубу поціновувачів прикладної електротехніки та електроніки” осінньо-зимового періоду

Сьогодні ка кафедрі електротехнічних систем відбулося установче засідання осінньо-зимового періоду 2021-22 навчального року “Клубу поціновувачів прикладної електротехніки та електроніки”. З вступним словом перед здобувачами виступив завідувач кафедри електротехнічних систем професор Олександр Ситник. Він побажав усім присутнім, а особливо здобувачам першого року навчання, наснаги та цілеспрямованого руху вперед при опануванні вибраного фаху. Далі, в процесі засідання, керівник гуртка доцент кафедри Костянтин Ключка, повідомив присутніх здобувачів про перспективну тематику засідань клубу, а також поділився власним досвідом практичного застосування різноманітних електровимірювальних приладів для тестування та налагоджування електричних та електронних схем.

Здобувачі вищої освіти, які були присутні на засіданні, виявили інтерес до подібного формату отримання додаткових фахових знань як з теоретичних питань, так і розвинення практичних навичок в контексті вибраного фаху.