На кафедрі відбулася науково-практична студентська конференція

19 квітня 2022 року, на кафедрі електротехнічних систем ЧДТУ, у рамках проведення Днів студентської науки, відбулася щорічна кафедральна студентська науково-технічна конференція. Конференція проводиться з метою підтримки та розвитку творчого дослідницького потенціалу навчання, залучення здобувачів вищої освіти до активної науково-дослідницької діяльності.

За результатами доповідей призові місця посіли здобувачі вищої освіти:

І місце – Калиушко Олександр, студ. гр. СКЕСЕ-206. Сучасні методи та засоби захисту повітряних ліній електропередавання від галопування проводів. Кер. ст. викладач Кисельова Г.О.

ІІ місце – Тирсін Олексій, студ. гр. ЕСЕ-92. Сучасні методи та засоби захисту повітряних ліній електропередавання від ожеледньо-вітрових навантажень. Кер. ст. викладач Кисельов В.Б.

ІІ – місце Бур’ян Євген, студ. гр. ЕСЕ-92. Сучасні методи визначення та урахування втрат на корону високовольтних повітряних ліній електропередавання. Кер. ст. викладач Кисельов В.Б.

ІІІ місце – Суденко Любов, студ. гр. ЕСЕ-012. Особливості експлуатації геотермальних електростанцій та шляхи підвищення їх ефективності. Кер. доц. Ключка К.М.

    Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності.