На кафедрі електротехнічних систем відбулася зустріч студентів та стейкхолдерів ПрАТ “Азот”

Сьогодні на кафедрі електротехнічних систем відбулася зустріч студентів-бакалаврів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з працівниками ПрАТ «Азот». На зустріч завітали начальник навчального центру Негробов Ігор Михайлович та начальник лабораторії цеху електропостачання, к.т.н. Бедерак Ярослав Семенович.

У своєму виступі  Ігор НЕГРОБОВ зосередив увагу студентів на основних завданнях, яке ставить перед собою ПрАТ «Азот» – пошук талановитих молодих фахівців, поглиблення співпраці у рамках договору про співпрацю між ЧДТУ та їхнім підприємством щодо підготовки висококваліфікованих фахівців та розширення практичної складової підготовки студентів. Також Ігор Михайлович запросив студентів на виробничі екскурсії, фахові тренінги та проходження виробничих практик.

Ярослав Семенович розповів студентам про структуру електрогосподарства підприємства та умовами праці, а також про перспективи навчання та майбутнього працевлаштування здобувачів вищої освіти.

Загалом зустріч пройшла у позитивній атмосфері та виявилась змістовною. Учасники заходу домовились про подальшу співпрацю у форматах майстер-класів, гостьових лекцій від провідних фахівців підприємства та виробничої практики студентів.

Також у цей день, пройшла зустріч партнерів-роботодавців із викладачами кафедри електротехнічних систем щодо обговорення питань покращення освітньої програми на перспективний період та подальших спільних зусиль щодо ефективної її реалізації.