На кафедрі відбулося чергове засідання “Клубу поціновувачів прикладної електротехніки та електроніки”

Незважаючи на складні умови в яких студентам кафедри доводиться навчатися в цей нелегкий час, неабиякий інтерес у них викликають різного роду заходи, що дозволяють отримати додаткові навички практично-прикладного спрямування.
Саме таким заходом стало чергове засідання гуртка «Клуб поціновувачів прикладної електротехніки та електроніки», що сьогодні відбулося на кафедрі.
На засідання клубу був запрошений завідувач кафедри, професор Олександр Ситник, який поділився своїми напрацюваннями щодо питань які обговорювалися. Зокрема він розповів про власний досвід застосування широкої номенклатури різноманітних вимірювальних приладів при дослідно-конструкторських роботах, пов’язаних з налагодженням складних електротехнічних та електронних пристроїв.
Керівник гуртка доцент Костянтин Ключка детально розповів про практичні аспекти проведення електротехнічних вимірювань, та продемонстрував на практичних прикладах прийоми роботи з різними типами наявних електровимірювальних приладів, як широкого кола застосування, так і приладів спеціального призначення для нетипових вимірювань.
Присутні на засіданні студенти мали можливість наочно ознайомитися з багатьма екземплярами приладів та випробувати їх в роботі, що викликало в них неабиякий інтерес.