Студенти-бакалаври успішно закінчили курси «Основи електротехніки I&II» та «Відновлювані джерела енергії» у межах міжнародного проєкту DAAD Fächer der Elektrotechnik für Ukrainische Hochschulen

Здобувачі-бакалаври кафедри електротехнічних систем академічних груп ЕСЕ-202, ЕСЕ-202ск, ЕСЕ-92 та СКЕСЕ-16, які протягом осіннього семестру 2022 року брали участь в онлайн-навчанні за програмами академічного обміну «Основи електротехніки I&II» (4 ECTS) та «Відновлювані джерела енергії» (4 ECTS) у межах міжнародного проєкту DAAD Fächer der Elektrotechnik für Ukrainische Hochschulen («Предмети електричної інженерії для університетів України», ідентифікатор проекту 57647285) отримали сертифікати від німецького університету-партнера HWR Berlin.

Слід відмітити, що DAAD – найбільша організація у світі в сфері підтримки міжнародного обміну студентами та вченими. Вона є зареєстрованою спілкою із центром у Бонні, її членами є всі державно акредитовані ВНЗ та студентські представництва цих ВНЗ. До складу DAAD входять 14 представництв та 50 інформаційних центрів у всьому світі. Своїми програмами обміну, яких налічується більше 200, DAAD охоплює всі дисципліни та країни світу.