На кафедрі ЕТС відбулася студентська науково-практична конференція

18 квітня 2023 року о 15:00, в рамках проведення Днів студентської науки ЧДТУ на кафедрі електротехнічних систем відбулася студентська науково-практична конференція. Метою проведення таких заходів є підвищення рівня теоретичної, науково-практичної та методичної підготовки майбутніх бакалаврів та магістрів, розвиток у них творчого мислення та навичок в організації та виконанні науково-дослідної роботи.

За результатами доповідей організаційним комітетом під головуванням доцента кафедри електротехнічних систем Кисельова Владлена Борисовича було визначено переможців:

І місце

Шамайда Олексій (студент гр. ЕСЕ-12), Тема:Енергетична система України” (Керівник: ст. викл. Кисельова Г.О.).

 – Петренко Іван (студент гр. ЕСЕ-022), Тема: Інтеграція сонячних електростанцій в існуючі електричні мережі за допомогою нейронних мереж” (Керівник: доц. Протасов С.Ю.).

ІІ місцеКопецький Андрій (студент гр. ЕСЕ-22),  Перспективи використання альтернативних джерел енергії для забезпечення сталого розвитку: наукові виклики та можливості” (Керівник: доц. Семко І. Б.).

ІІІ місце  – Тирсін Олексій (студент гр. ЕСЕ-92), Тема: “Особливості прокладання кабельних ліній в траншеях” (Керівник: доц. Протасов С. Ю.).