На кафедрі проведено практичне заняття із залученням фахівця з ремонту релейного захисту електротехнічної лабораторії  ВП “Черкаська ТЕЦ” ПРАТ «Черкаське хімволокно».

На кафедрі електротехнічних систем в рамках дисципліни вільного вибору «Основи безпечної експлуатації електроустановок споживачів» було проведено практичне заняття із залученням фахівця з ремонту релейного захисту електротехнічної лабораторії  ВП “Черкаська ТЕЦ” ПРАТ «Черкаське хімволокно». Студентів третього курсу ознайомили з сучасним обладнанням для проведення електротехнічних вимірів, методам вимірювань  опору заземлювальних пристроїв, петлі фаза-нуль, перехідних опорів. Студенти освоїли навички складання протоколів електротехнічних вимірів.

Таке практичне заняття стало можливим за сприяння дирекції Черкаської ТЕЦ в межах договору про співпрацю між нашими установами, а саме за активної участі Олексія Подлєсних – заступника директора із забезпечення виробництва відокремленого підрозділу «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», який також являється головою Екзаменаційної комісії  з проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітнього рівня за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Заняття проводив випускник нашої кафедри 2012 року Владислав Власенко.

Колектив кафедри та здобувачі вдячні організаторам проведеного заходу.