Студенти-бакалаври долучилися до тренінгу «Надання першої домедичної допомоги» в рамках дисципліни вільного вибору “Основи безпечної експлуатації електроустановок споживачів”

В рамках дисципліни вільного вибору “Основи безпечної експлуатації електроустановок споживачів” здобувачі вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 144 « Теплоенергетика» долучилися до тренінгу «Надання першої домедичної допомоги»  який проводив лікар невідкладних станів швидкої допомоги Олег Мисан.

Під час проведення тренінгу було обговорено питання надання невідкладної допомоги під час враження електричним струмом, травм на виробництві,  несчасних випадків на водоймах, надання допомоги при кровотечі. Відпрацювали практичні вправи з непрямого масажу серця та штучного дихання, також  студенти набули навичок  накладання жгутів і турникетів.

Такий захід став можливим за сприяння адміністрації Благодійної організації «100% життя Черкаси» та нашого магістранта Павла Нікитенка.