На кафедрі електротехнічних систем пройшли захисти кваліфікаційних робіт бакалавра

На кафедрі електротехнічних систем з 13 по 15 червня проходили захисти випускних кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Свої роботи студенти-випускники представили Державній екзаменаційній комісії у складі: голови комісії – заступника директора із забезпечення виробництва Відокремленого підрозділу «Черкаська ТЕЦ» ПрАТ «Черкаське хімволокно» Подлєсних Олексія Васильовича та членів комісії: завідувача кафедри електротехнічних систем, д.т.н., професора Ситника Олександра Олексійовича; д.т.н., професора Яценко Ірини В’ячеславівни; к.т.н., доцента Протасова Сергія Юрійовича.

Голова комісії Подлєсних Олексій та члени ДЕК відзначили актуальність обраних тем, високий рівень отриманих знань, вмінь та навичок протягом навчання у стінах університету за освітньою програмою «Електротехнічні системи електроспоживання».

Вітаємо випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та отриманням кваліфікаційного рівня бакалавр за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!