На кафедрі електротехнічних систем відбулася зустріч з представниками ПрАТ «АЗОТ» OSTCHEM,

Сьогодні на кафедрі електротехнічних систем відбулася зустріч з представниками ПрАТ «Азот», а саме: директором департаменту з управління персоналом і соціальних питань Умяровою Іриною Григорівною, головним енергетиком Кривошеєвим Ігорем Анатолійовичем та начальником цеху електропостачання Бедераком Ярославом Семеновичем.

Ірина Григорівна під час діалогу зі студентами звернула увагу на те, що кадрова політика провідного підприємства Черкащини передбачає заходи, які спрямовані на залучення молодих фахівців різноманітних спеціальностей, розповіла про умови праці та соціального захисту, які вони створюють для своїх працівників, про рівень заробітної плати, про можливості кар’єрного росту, а також про вимоги, які пред’являються до співробітників.

Ігор Анатолійович розповів студентам про діяльність та функції служби енергетика ПрАТ «Азот», а також завдання, які виконують працівники та про можливе працевлаштування майбутніх випускників кафедри.

Ярослав Семенович розповів про структуру та функції цеху електропостачання підприємства та відмітив, що без високопрофесійних, досвідчених фахівців цеху на підприємстві не проходить жодна реконструкція чи капітальний ремонт.

Наприкінці зустрічі гості відповіли на всі запитання студентів. Майбутніх випускників кафедри цікавили наявні вакансії, розміри заробітної плати, режими роботи, перспективи кар’єрного зростання, наявність випробувального терміну прийому на роботу.