Колектив кафедри взяв участь у Наукових пікніках

У період із 13 по 20 березня колектив ЧДТУ відвідав громади регіону у межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» та з нагоди 64-ї річниці від дня заснування Черкаського державного технологічного університету.

Так 13 березня 2024 року науковці університету влаштували День ЧДТУ у Золотоніській санаторній школі Черкаської обласної ради, 15 березня колектив відвідав Черкаську спеціалізовану школу №28 імені Тараса Шевченка, а 20 березня провідний технологічний  заклад вищої освіти влаштував День ЧДТУ в  Черкаській загальноосвітній школі I-III ступенів № 8.

У шкільних коридорах розгорталися Наукові пікніки, де представники кожної кафедри представили широкий спектр спеціальностей університету – демонстрували винаходи, розробки,  наукові досягнення студентів та викладачів, пропонували школярам спробувати сили у цікавих тематичних вікторинах, іграх та конкурсах, інформуючи про можливості та перспективи того чи іншого фаху. У цих заходах взяли участь і представники кафедри електротехнічних систем представивши свої розробки учням популяризуючи електроенергетичну галузь.