Доцент кафедри електротехнічних систем взяв участь у “Форумі академічної доброчесності”

  Доцент кафедри електротехнічних систем Протасов Сергій 4 жовтня 2022 року взяв участь у “Форум академічної доброчесності”. Головна тема заходу: «Проблема академічної доброчесності у вищій освіті в умовах кризи».

Спікерами заходу були:

Назаров Іван Володимирович — Заступник Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Тема доповіді: Роль та завдання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у просторі академічної доброчесності.

Артюхов Артем Євгенович — член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Тема доповіді: Система забезпечення академічної доброчесності у закладі вищої освіти та її зовнішня оцінка: на шляху до світових стандартів.

Сідляренко Андрій Ігорович — експерт з академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна. Тема доповіді: Академічна доброчесність і застосування інформаційних технологій.

Dr. O’Donnell – проректор з навчальної роботи в Університеті Назарбаєва. Тема доповіді: Academic Integrity Project in Kazakhstan (approximate topic).

Піпа Наталія — Секретариня комітету освіти, науки та інновацій. Тема доповіді: Як підвищити академічну доброчесність в Україні: законодавчі зміни.

  На цьому форумі піднімалася серія тем про те, як підтримувати академічну доброчесність у часи кризи та які методи можуть вплинути на її розвиток.