На кафедрі електротехнічних систем відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт

Упродовж чотирьох днів на кафедрі електротехнічних систем проходили захисти кваліфікаційних робіт магістра здобувачами вищої, які навчалися за освітньою програмою «Електротехнічні системи електроспоживання» другого рівня вищої освіти .

У роботі державної екзаменаційної комісії брали участь: голова комісії − заступник начальника служби релейного захисту та автоматики ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій ТЯКТЄВ, члени комісії – д.т.н., професор, завідувач кафедри електротехнічних систем Олександр СИТНИК, к.т.н., доцент Олександр САМОЙЛИК, к.т.н., доцент Сергій ПРОТАСОВ та секретар комісії – Дмитро СТРОКАНЬ.

У процесі захисту своїх робіт здобувачі освіти логічно та наочно викладали основні результати своїх магістерських досліджень, впевнено відповідали на питання членів комісії, показали високий рівень професійних знань і практичних навичок, що набули під час навчання за магістерською освітньою програмою «Електротехнічні системи електроспоживання». 

Високий рівень кваліфікаційних робіт та актуальність їх тематики сьогоденню – це основні результати цьогорічної підсумкової атестації випускників-магістрів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», – відмітив голова комісії Сергій ТЯКТЄВ.

У свою чергу, завідувач кафедри електротехнічних систем, професор Олександр СИТНИК зауважив, що здобувачі вільно володіють матеріалом, доповіді були чіткими та змістовними.

Вітаємо магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажаємо, щоб знання і досвід накопичені за час навчання допомогли вибрати правильний та перспективний подальший шлях життя!